Vitamino Color

Vitamino color shampoo
Reinigt het oppervlak van het haar en helpt bij het ontwarren. Het voorkomt ook vroege kleur vervaging. De beschermende shampoo, is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar, verlengt de kleurintensiteit en de uitstraling met een lichte film die water afstoot, waardoor kleur wordt beschermt en glans te verbeterd. Wanneer je het in combinatie gebruikt met de Vitamino COLOR conditioner en / of masker ben je verzekert van een ultieme glans en goede verzorging. Verdeel het gelijkmatig door nat haar. Goed uitspoelen. Herhaal de procedure indien nodig.

Vitamino color conditioner
Het voedt intens de haarvezel voor een langdurige kleur bescherming. Deze kleur beschermende conditioner verrijkt met lncell Hydro-resist double-Iocking-technologie sluit de haarvezel. Het helpt de kleur te beschermen en het water af te stoten. Hoe vaker je de conditioner gebruikt, hoe zachter en stralende je gekleurd haar wordt. Gelijkmatig verdelen in gewassen en handdoekdroog haar. Laat het 2-3 minuten inwerken, daarna grondig uitspoelen.

Vitamino color masker
Versterkt gekleurd haar en geeft een intense glans in slechts een minuut. Deze voedende masker verrijkt met lncell Hydro-Resist double-locking technologie richt zich op verzwakte delen van het haar. Door elk haar met een lichte film te beschermen tegen slijtage door dagelijks gebruik, waardoor kleur uitstraling intensiteit kan verminderen. Het haar wordt intens gevoed en beschermd in slechts 60 seconden. Toepassen op handdoekdroog haar (gelijkmatig in masseren). Laat het een minuut goed inwerken daarna grondig uitspoelen.