Absolut repair

Absolut repair shampoo
Versterkt het gevoelige en zeer beschadigd haar. Beschadigd haar is dol op deze fantastische shampoo. Het is verrijkt met melkzuur, deze formule maakt beschadigd haar sterker zachter en gladder. Verdeel gelijkmatig door nat haar. Goed uitspoelen. Herhaal de procedure indien nodig.

Absolut repair conditioner
Deze conditioner is een ster in het absolute reddingsplan voor zeer beschadigd haar. Het is verrijkt met melk zuur. Het vormt een laag om de hele vezel, laat het haar prachtig soepel en glanzen. Gelijkmatig verdelen in gewassen en handdoekdroog haar. Laat het 2-3 minuten inwerken, daarna grondig uitspoelen.

Absolut repair masker
Herstelt het haar, het herstel van zachtheid en glans. Het haar is sterker en veel eenvoudiger te beheren. Zorgt voor lichtgevoelig, ernstig vocht-ondermijnd haar met deze voedende make-over masker. De weelderig lux-formule, met melkzuur, helpt bij het versterken en aan te vullen van het haar en maakt een droom glans. Toepassen op gewassen en handdoekdroog haar. (goed in masseren) Laat het 2-3 minuten inwerken. Daarna grondig spoelen. Kan gebruikt worden na elke shampoo of eventueel afgewisseld met de lichtere absoluut repair conditioner.